Previous Article Next Article Instalatéři zvládnou více, než si možná myslíte. Kdy se může hodit v domácnosti dobrý instalatér?
Posted in Služby

Instalatéři zvládnou více, než si možná myslíte. Kdy se může hodit v domácnosti dobrý instalatér?

Instalatéři zvládnou více, než si možná myslíte. Kdy se může hodit v domácnosti dobrý instalatér? Posted on 8.12.2021

Máte pocit, že cokoliv, co je doma zapotřebí opravit, zvládnete levou zadní sami? Možná, že jste zruční, ale instalatérské práce občas potřebujeme všichni.

Instalatéři zvládnou více, než si možná myslíte. Kdy se může hodit v domácnosti dobrý instalatér?

Instalatéři jsou vlastně takoví všeumělové, dokážou opravit a vyčistit ucpané odpady, poradí si s protékající toaletou, opraví špatné vodovodní kohoutky i splachovadlo na toaletě, ale mohou vám také pomoci s instalací nové toalety, namontují nové umyvadlo, sprchu, ale také třeba zapojí novou pračku nebo myčku na nádobí. Kromě toho opraví i starou pračku, která dělá potíže, opraví myčku a vlastně cokoliv, co má co dočinění s vodou, s odpady a kanalizací. No a i když si často myslíme, že tyhle v podstatě drobné opravy a práce zvládneme i sami, je lepší zavolat si k sobě dobrého instalatéra na pomoc, než jej potom volat, až se něco hodně pokazí a doma nás ohrožuje katastrofa nemalých rozměrů.

co umí instalatér

Volat můžete kdykoliv!

Instalatér je opravdu všestranný člověk, který si mimo jiné poradí i s problémy s topením, s výměnou radiátorů a podobnými věcmi. Instalatérské služby se navíc obvykle nabízejí vždy v režimu celodenním, to znamená, že na jisté neodkladné záležitosti, jako je třeba oprava prasklého vodovodního potrubí, můžete instalatéra zavolat i během noci. Je jasné, že tohle nechce zažít nikdo z nás, ale občas je to skutečně zapotřebí. A ačkoliv by se zdálo, že každý ví, co má dělat v případě, že mu doma praskne vodovodní potrubí a je jeho byt vytopený, v danou chvíli hodně lidí neví, co má vlastně udělat. Už jen pro klid duše je tak dobré vědět, na které číslo můžete v případě nouze volat instalatérskou pohotovost vy.

instalatér a havarijní služba

Odborné znalosti se prostě hodí

Takže, i když si budete v budoucnu myslet, že na drobné opravy nebo na instalaci nového umyvadla, vany, sprchy nebo na zapojení pračky, budete stačit sami, uvědomte si nejdříve, že na všechno tohle potřebuje člověk nějaké zkušenosti a samozřejmě i znalosti. Možná právě kvůli špatně zapojené pračce budete muset v brzké době instalatéra volat.

Někdy stačí málo a vaši domácnost může postihnout nepěkný malér. S tím si ale instalatér poradí.